AMANIDA DE MONGETA TENDRE, TOMÀQUETS CHERRY I PINYONS AMB BROQUETES DE GAMBES


Bulliu les mongetes tendres i quan les traieu poseu les de seguida en un bol amb aigua ben freda per tallar la cocció i que mantinguin el color, deixeu-les uns minuts i després deixeu-les en un escorredor fins que perdin tota l´aigua.
En un paella amb una mica d´oli torreu uns pinyons i reserveu.
En un bol, feu una vinagreta amb oli verge d´oliva, vinagre de modena, sal, pebre i dues culleradetes de melmelada de gerds.
Peleu les gambes i munteu unes broquetes que coureu a la planxa amb una mica d´oli d´all i julivert, quan estiguin al vostre gust, retireu-les i tireu per sobre un polsim de sal maldon.

 Munteu el plat, poseu un grapat de mongetes tendres al fons i afegiu-hi uns tomàquets cherry oberts, 
les broquetes a sobre, les pinyons torrats i  regueu amb la vinagreta. 

Comentaris

  1. Oh!!!!!! menys mal que acabo de dinar sino em menjo la pantalla. Quina bona pinta, això si que m'agrada. Que aprofiti, petons.

    ResponElimina
  2. Que pinta mas rica me encantan todos los ingredientes, sorprendere algún dia a mis amigos con esta receta, ya te contare, un beso.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars