PACCHERI AMB MANDONGUILLES

N´hi ha a tots els menús infantils dels restaurants, i quan tens convidats petits i no tan petits, un plat de pasta et pot salvar la vida. 
Coneixeu algun nen/adolescent a qui no li agradi.?
Doncs jo si, el meu fill petit no la suporta. 
Tot i això, la pasta es un plat d´obligada presencia a la taula de casa meva com a mínim un cop a la setmana.


200g carn picada de porc, (o una botifarra crua)
Dues cullerades de farina de galeta
Un ou
250g de pasta, (la que mes us agradi)
Una ceba
Una llauna petita de tomàquet triturat natural (o tomàquet rallat, com preferiu)

Amaniu la carn amb sal i pebre, poseu-la en un bol, afegiu-hi  l´ou i la farina de galeta, treballeu-ho fins que s´hagi incorporat tot i amb les mans feu les mandonguilles, petitones.
Poseu una cassola al foc amb un raig d´oli per fregir les mandonguilles, mentrestant també podeu posar una olla amb aigua per la pasta, per que vagi arrencant el bull.
Fregiu les mandonguilles i retireu-les sobre d´un paper absorbent, en el mateix oli, feu un sofregit amb la ceba i el tomàquet, quan estigui fet salpebreu-lo i poseu-hi les mandonguilles, baixeu el foc i deixeu que vagi fent la xup-xup, remeneu de tant en tant.
Bulliu la pasta segons les indicacions del paquet.
En acabar, escorreu la pasta i afegiu-la a la cassola amb les mandonguilles, barregeu-ho be i apagueu el foc.

Serviu-ho amb un polsim de formatge rallat.


Comentaris

  1. Quina bon pint !!, a mi m'encanta la pasta però no és pot abusar, un cop a la setmana és molt correcta. Una abraçada.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars