PATATES HASSELBACK
Un dinar de dissabte; hamburguesa de vedella, escalivada i patata hasselback.
Patates
sal i pebre
oli
all i julivert
farina de galeta
Peleu les patates, però segons la varietat de patata que feu servir les podeu coure amb pell, en aquest cas, netegeu be la pell, si fos necessari fregueu-les sota la aixeta amb un raspall.
Feu talls a tota la patata sense arribar a baix, com si fos un llibret.
Amaniu-les amb un raig d´oli, sal i pebre, i poseu-les en una safata que pugui anar al forn, deixeu-les durant una hora i mitja mes o menys a 180º (controleu-ho, ja sabeu que no tots els forns son iguals)
Mentrestant prepareu un oli amb all i julivert (simplement tritureu-ho tot junt en el got del turmix) i aneu pintant les patates de tant en tant,
Per acabar, cobriu-les amb un polsim de farina de galeta i doneu-hi un cop de gratinador per que quedi daurat i cruixent.
Bon profit
Oh !!! que bo, m'agrada tot menys la burguer, no soc de carn, però les patatones tenen molt bona pinta. Bona setmana, petons.
ResponEliminaPrenc nota les faré un dia tenen molt bona pinta
ResponEliminaHola Marta, vaya pinta que tiene este plato, se me hace la boca agua, me ha gustado su presentacion y la forma tan original de presentar la patata. Un besito.
ResponEliminaMarta, acabo de descobrir el teu blog i és fantàstic.
ResponEliminaM'encanten aquestes patates, són genials per acompanyar qualsevol plat!